(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija kiinteistötutkimustehtäviin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Turkuun asiantuntijaa kiinteistötutkimustehtäviin. Tehtävä voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi asbesti- ja haitta-ainekartoitustehtäviin, sisäilman- ja rakenteiden kuntotutkimustehtäviin tai korjausrakennushankkeiden suunnittelu-, valvonta- ja projektinjohtotehtäviin. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään asiantuntijana ja panostamme henkilöstön koulutukseen ja pätevöitymisiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi RI). Arvostamme osaamista rakennusterveyteen liittyvistä tutkimuksista, RTA-koulutusta tai AHA-henkilösertifikaattia. Myös muut suoritetut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Kokemus kuntotutkimuksista tai korjaus- ja rakennesuunnittelutehtävistä sekä ymmärrys vanhoista rakenteista ovat eduksi. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Hyödynnät tehokkaasti käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä. Tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttö sujuu sinulta vaivatta. Työmme on pitkälti projekteissa toimimista, jolloin asiakaslähtöisyys, palveluhenkisyys, itsensä johtaminen ja aktiivisuus korostuvat. Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi. Työssäsi tarvitset jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 1.3.2020.