Asiantuntija kiinteistötutkimustehtäviin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Haemme Ouluun asiantuntijaa kiinteistötutkimustehtäviin. Tehtävä voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi asbesti- ja haitta-ainekartoitustehtäviin, sisäilman- ja rakenteiden kuntotutkimustehtäviin tai korjausrakennushankkeiden suunnittelu-, valvonta- ja projektinjohtotehtäviin. Lisäksi tehtävään kuuluu monipuolisia kiinteistöjen tutkimus- ja konsultointitehtäviä erilaisissa työkohteissa. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusmestari, rakennusalan insinööri tai DI. Arvostamme osaamista rakennusterveyteen liittyvistä tutkimuksista, RTA-koulutusta tai AHA-henkilösertifikaattia. Myös muut suoritetut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Kokemus kuntotutkimuksista tai korjaus- ja rakennesuunnittelutehtävistä sekä ymmärrys vanhoista rakenteista ovat eduksi. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Hyödynnät tehokkaasti käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä. Tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttö sujuu sinulta vaivatta. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 1.3.2019.

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226255
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu
  • Lisätietoja antaa: Aluepäällikkö Jaakko Niskanen, p. 040 769 8322.