Asiantuntija, kiinteistöjen etähallinta
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Caverion Suomi Oy, Asiantuntijapalvelut, Vantaa

Toimintamme kasvaessa vahvistamme Asiantuntijapalvelut -yksikköämme hakemalla Vantaan toimipisteeseemme asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia-, ympäristö- ja etähallintapalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä. Hae heti! Sinua odottaa mukava porukka ja monipuoliset tehtävät.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan toimenkuvan talotekniikan parissa osana isoa toimijaa. Tulet kuulumaan yksikkömme etähallinnan asiantuntijoiden tiimiin ja pääset siten olemaan osa ratkaisua Suomen kiinteistökannan energiatehokkuus- ja hiilineutraaliustavoitteissa. 

Monipuoliseen työnkuvaasi osaamisestasi riippuen kuuluu mm.:

·       kiinteistöjen talotekniikan säätöjen pysyvyydestä vastaaminen ylläpitovaiheen aikana

·       kiinteistöjen talotekniikan optimointi ja kehitystehtävät kiinteistöjen koko elinkaaren aikana 

·       uusien kiinteistöjen haltuunottotehtävät urakoinnin ja ylläpidon siirtymävaiheessa 

·       analytiikkaratkaisujen kehittäminen ja hyödyntäminen osana etähallintaa

·       kiinteistöjen energian käytön seurantaan liittyviä tehtäviä

Havaituista poikkeamista ja kehitysehdotuksista ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakasrajapintaan, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Työtä suoritetaan pääasiassa etäyhteyksiä hyödyntäen, mutta työn suorittaminen vaatii myös mahdollisuutta liikkua asiakkaan tiloihin tarvittaessa.

Työssäsi avainasemassa ovat talotekniikan ja rakennusautomaation kattava osaaminen sekä innostus oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tunnet taloteknisten järjestelmien toimintaprosessit ja kykenet varmistamaan asiakkaidemme talotekniikkalaitteiden optimaalisen sekä tarpeenmukaisen toiminnan energiatehokkuus- ja olosuhdenäkökulmia unohtamatta, hahmotat eri kiinteistötyyppien teknisen kehityspotentiaalin ja pystyt esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille, kuin ulkoisillekin sidosryhmille. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme hakijalta:

·       talotekniikan tuntemusta

·       oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoon

·       kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja urakoinnista tai muusta talotekniikan kenttätyöstä

·       tietokoneiden käytön perusosaamista

·       englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Etähallintapalveluiden päällikkö Ville Viherä, p. 040 186 9699 tai ville.vihera@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi LI-TN1

Hae tehtävää 31.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot