(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija (kiinteistöjen etähallinta)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme Asiantuntijapalvelut -yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia- ja valvomopalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä. Hae heti! Sinua odottaa mukava porukka ja monipuoliset tehtävät.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan toimenkuvan talotekniikan parissa osana isoa toimijaa. Tulet kuulumaan yksikkömme etähallinnan asiantuntijoiden tiimiin.

Monipuoliseen työnkuvaasi osaamisestasi riippuen kuuluu mm.:

  • kiinteistöjen talotekniikan säätöjen pysyvyydestä vastaaminen ylläpitovaiheen aikana
  • kiinteistöjen talotekniikan optimointi ja kehitystehtävät kiinteistöjen koko elinkaaren aikana
  • uusien kiinteistöjen haltuunottotehtävät urakoinnin ja ylläpidon siirtymävaiheessa
  • kiinteistöjen energian käytön seurantaan liittyviä tehtäviä

Havaituista poikkeamista ja kehitysehdotuksista ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakasrajapintaan, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Työtä suoritetaan pääasiassa etäyhteyksiä hyödyntäen, mutta työn suorittaminen vaatii myös mahdollisuutta liikkua asiakkaan tiloihin tarvittaessa.

Työssäsi avainasemassa ovat talotekniikan ja rakennusautomaation kattava osaaminen sekä innostus oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tunnet taloteknisten järjestelmien toimintaprosessit ja kykenet varmistamaan asiakkaidemme talotekniikkalaitteiden optimaalisen sekä tarpeenmukaisen toiminnan energiatehokkuus- ja olosuhdenäkökulmia unohtamatta, hahmotat eri kiinteistötyyppien teknisen kehityspotentiaalin ja pystyt esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme hakijalta:

  • talotekniikan tuntemusta
  • oma-aloitteista otetta työntekoon
  • tietokoneiden käytön perusosaamista
  • kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja urakoinnista tai muusta talotekniikan kenttätyöstä
  • englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ville Viherä, p. 040 186 9699 perjantaina 20.9. lähtien (arkisin klo 9-15 välillä). VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 25.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.