(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija käytönsuunnittelu- yksikköön
Fingrid

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Fingridin käytönsuunnitteluyksikkö on keskeisessä roolissa vaikuttamassa Suomen sähköjärjestelmän käyttövarmuuteen ja sähkömarkkinoiden toimintaan. Yksikkö toimii yhteistyössä kantaverkkokeskuksen sekä muiden sidosryhmien kanssa, myös kansainvälisesti. Haemme nyt rentoon ja ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta. Oletko sinä etsimämme siirtokapasiteetin laskennan verkkomallien ja ennustemenetelmien
 
ASIANTUNTIJA
 
Tehtäviisi kuuluvat kantaverkon siirtokapasiteettien laskennassa tarvittavien verkkomallien luontiin ja lähetyksiin liittyvien prosessien kehittäminen tiiviissä yhteistyössä Kööpenhaminan pohjoismaisen käytönsuunnittelutoimiston RSC kanssa. Kokemuksestasi riippuen tehtäviisi kuuluu myös siirtojen hallinnan ennustemenetelmien kehittäminen lisääntyvän säästä riippuvan tuotannon ääritilanteiden hallintaan.
 
Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai AMK inssi) ja lisäksi jo jonkin verran kokemusta sähköverkon suunnittelusta, käytöstä tai verkostolaskennasta. Arvostamme lisäksi aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä sekä kansainvälisissä yhteyksissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän näköalapaikan sähköjärjestelmän jatkuvasti muuttuviin käyttötilanteisiin, viihtyisät työolosuhteet Käpylän toimistossa sekä haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut.
 
Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!
 
Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 13.9.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa-painiketta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Timo Kaukonen, p. 040 545 2124. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
 
Tunnetko jo meidät?
 
Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.
 
Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!