(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija käytön kehitys -yksikköön
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Fingridin käytön kehitys -yksikkö on keskeisessä roolissa vaikuttamassa Suomen sähköjärjestelmän käyttövarmuuteen ja sähkömarkkinoiden toimintaan. Yksikkö vastaa sähköjärjestelmän tehotasapainon hallinnan kehittämisestä toimintaympäristön jatkuvassa muutoksessa sekä sähköjärjestelmän toimintaa turvaavien reservien hankinnasta.

Haemme käytön kehitys yksikköön Helsinkiin reservihankinnan tietojärjestelmien

ASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluvat sähköjärjestelmän reservien hankinnan tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Hoidat tietojärjestelmien määrittelyä sekä hallinnointia. Toimit yhteistyössä reservimarkkinoiden osapuolten kanssa ja mahdollistat heidän osallistumisen reservimarkkinoille. Olet mukana varmistamassa reservimarkkinoiden prosessien toimivuutta ja liityntöjä muiden eurooppalaisten kantaverkkoyhtiöiden järjestelmiin. Osallistut erilaisiin työryhmiin niin yhtiön sisällä kuin kansainvälisestikin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen yliopistotutkinto ja lisäksi kokemusta energia-alalla tai tietojärjestelmien parissa. Olet kiinnostunut tietojärjestelmien ja sähkön markkinapaikkojen kehittämisestä. Sinulla on kyky omaksua sähkömarkkinoiden toimintaa.

Otat luontevasti vastuuta tehtäväkokonaisuuksista ja viet niitä aktiivisella kehittämisotteella eteenpäin. Sinulla on matala kynnys lähestyä muita asiantuntijoita ratkaisujen löytämiseksi. Suullinen ja kirjallinen englanninkielen taitosi ovat sujuvia ja olet kiinnostunut sidosryhmäyhteistyöstä kansainvälisessä ympäristössä.

Arvostamme oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Eduksi katsotaan kokemus sähkömarkkinoilla käytössä olevista tietojärjestelmistä ja tiedonvaihdosta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän näköalapaikan sähköjärjestelmän ytimessä, haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut.

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 2.11.2020 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jyrki Uusitalo, p. 030 395 5181. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Millaisia ihmisiä Fingridissä työskentelee?

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!