(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija käytön digitalisaatio- yksikköön
Fingrid

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Fingridin Käytön digitalisaatio -yksikkö vastaa kantaverkon käytössä tarvittavien tietojärjestelmien kehittämisestä ja prosessien sujuvoittamisesta. Yksikkö toimii linkkinä käyttäjien, ICT:n ja järjestelmätoimittajien välillä. Haemme nyt rentoon ja kehitysorientoituneeseen joukkoomme uutta vahvistusta. Oletko sinä etsimämme käytönvalvontajärjestelmän toiminnallisuuksien kehittämisestä vastaava

ASIANTUNTIJA

Tehtäviisi kuuluvat käytönvalvontajärjestelmän toiminnallisuuksien kehittäminen sisältäen mm. järjestelmän verkkomallin ja sen avulla tehtävien automaattisten analyysien kehityksen ja ylläpidon. Työsi tuloksia käyttää Kantaverkkokeskus valvoessaan kantaverkon toimintaa. Toimit myös yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja sovit reaaliaikaisen mittaustiedon vaihdosta. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös muihin käyttötoiminnan digitalisoimisen hankkeisiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai AMK inssi) ja lisäksi jo jonkin verran kokemusta sähköverkon suunnittelusta, käytöstä, verkostolaskennasta tai niiden käytössä tarvittavista tietojärjestelmistä. Arvostamme lisäksi aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä sekä kansainvälisissä yhteyksissä tarvittavaa englannin kielen taitoa. Nautit määrätietoisesta työskentelystä myös yksityiskohtien parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän näköalapaikan sähköjärjestelmän jatkuvasti muuttuviin käyttötilanteisiin, viihtyisät työolosuhteet Käpylän toimistossa sekä haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut.

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 13.9.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa-painiketta. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jonne Jäppinen, p. 040 511 7566. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!