(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta
Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Rantalainen on kansainvälisesti toimivien yritysten johtava tilitoimisto Suomessa. Haemme nyt asiantuntijaa Rantalaisen kansainvälisen liiketoiminnan tiimiin. 

Tehtävässä vastaat asiakkaiden arvonlisäverokonsultoinnista, -rekisteröinneistä ja -ilmoituksista sekä lähetettyjen työntekijöiden edustustehtävistä. Toimit myös organisaation sisäisenä asiantuntijana. Arvostamme asennus- ja rakentamispalveluiden alv-asiantuntemusta sekä ’kiinteän toimipaikan’ arviointikokemusta. 

Rantalainen tarjoaa jatkuvaa koulutusta ammattiosaamiseesi ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. 

Tehtävässä menestyt, kun:

  • Sinulla on noin kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tai tunnet alv-asiat erittäin hyvin muun työkokemuksesi kautta
  • Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja suomen kielen taitosi on hyvä, saksan- sekä ruotsin kielen osaamisen luemme eduksi 
  • Haluat kehittää ja syventää osaamistasi jatkuvasti 
  • Viihdyt kansainvälisessä toimintaympäristössä ja asiantuntijatyössä
  • Koulutuksesi tukee tehtävän vaatimuksia (esim. tradenomi tai KTM)

Mitä laaja-alaisemmin ymmärrät verotuksen ja taloushallinnon kenttää, sen helpommin sujahdat Rantalaisen maailmaan. 

Mitä Rantalainen voi sinulle tarjota?

Nykyaikaiset työvälineet (mm. sähköpöytä kotiin) ja toimiva IT-tuki varmistavat sujuvan ja hyvän työskentelyn etäolosuhteissakin. Kattavat koulutusohjelmat, työtäsi arvostavat esihenkilöt ja monipuoliset ja kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä tulevaisuuden uramahdollisuudet tekevät Rantalaisesta arvostetun työpaikan, jossa on helppo viihtyä.  

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista! Lähde mukaan!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja se on vakituinen. Toimi viipymättä, sillä haastattelut alkavat jo hakuajan kuluessa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2. mennessä. Se on nopeaa ja helppoa! 

Työpiste sijaitsee Vantaan Myyrmäessä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, marju.vuorensalmi@businesslike.fi, 040 9210 805. 

Soita ja kysele tehtävästä lisää!