(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Kaapeli- TV
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme DNA:n tekniikan viihde -ja laajakaistayksikön kaapeli-TV osastolle Ouluun

Asiantuntijaa

Asiantuntijana pääasiallinen tehtäväsi on alueen viankorjauksen koordinointi ja kehittäminen yhdessä esimiehen kanssa. Vastaat asennustöiden valvonnasta sekä verkon suunnittelusta alueella. Asiantuntijana autat huoltopalvelun henkilöstöä vikatilanteiden selvittämisessä sekä vastaat heidän teknisestä perehdyttämisestä. Tehtävään kuuluu DNA:n tietoliikenneverkon huolto, asennus ja ylläpitotyöt, sekä tarvittaessa asiakashuoltokäynnit. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin ulkopuolisten urakoitsijoiden, huoltoyhtiöiden, isännöitsijöiden kuin sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Millaista henkilöä etsimme? Odotamme sinulta tietoliikennealan koulutusta tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sekä muutaman vuoden kokemusta tietoliikennealan tehtävistä tai vastaavista asennus- ja ylläpitotöistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa ymmärrystä tietoverkoista ja niihin liittyvästä tekniikasta, sekä tämän tekniikan soveltamisesta asiakkaalle tarjottaviin palveluihin. Eduksi katsomme vahvan osaamisen nykyaikaisesta kaksisuuntaisesta kaapeli-TV verkosta. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. ​Työtehtävä edellyttää ajokorttia.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.6.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Tarkiainen, marko.tarkiainen@dna.fi puh.0440441099, 11.6. ja 14.6.klo 10-11, sekä 19.6.klo 10-11. Ari Kurkela puh. 044 044 1091.