(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Johto ja HFC-verkkojen suunnittelu ja dokumentointi
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Haemme nyt DNA:n Liityntäverkot ja laitetilat yksikköön asiantuntijaa

Etsimme työkaveriksemme asiantuntijaa tekniikan Johto ja HFC-verkkojen suunnittelu ja dokumentointi ryhmään, joka vastaa mm. runkokuituverkon suunnittelusta, verkkojen ja järjestelmien arkkitehtuurista ja kehityksestä sekä verkko- ja paikkatietojen visualisoinnista ja analysoinnista.

Tehtävässä pääasiallinen vastuusi tulee olemaan verkkotietojärjestelmän kehitystehtävät sekä muut Johto -ja HFC-verkkojen toimintaa tukevat tehtävät. Vastaat tehtävässä verkkotietojärjestelmän dokumentoinnin kehityksestä ja koordinoinnista. Työpäiväsi sisältää yhteydenpitoa DNA:n sisäisiin ja ulkoisiin asiantuntijoihin sekä toisinaan asiantuntemustasi tarvitaan tilanteen vaatiessa myös runkoverkon suunnittelussa ja tukifunktiona operaattorimyynnille.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työssä opittu osaaminen. Sinulla on useamman vuoden kokemus operaattorialasta sekä ymmärrys verkkotekniikoista.

DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden loppuun saattamisesta. Omalla asenteellasi ja mukaansatempaavalla otteellasi saat myös muut innostumaan. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Osaat toimia luontevasti moninaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja tehtävässä sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat tuottaa kirjallisia aineistoja, kuten suunnitelmia ja ohjeistuksia ja koulutat mielelläsi. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti ja rohkaisemme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.  Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut   

Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, lisätietoja tehtävästä antaa Esa Meriläinen p.044 044 1140 tai esa.merilainen(at)dna.fi ja parhaiten tavoitat Esan 31.12, 7.1 ja 14.1 klo 14.00-15.00.

Kuulostiko siltä, että tässä voisi hyvinkin olla sinun tuleva työpaikka? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.1.2021 mennessä!