Asiantuntija ISS HUBiin Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä ASIANTUNTIJAA ISS HUB -energianhallintakeskukseen Kuopioon


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Energianhallinnan asiantuntijana vastaat kiinteistöjen energianhallintaan ja rakennusautomaatioon liittyvistä monipuolisista työtehtävistä sekä raportoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa sekä sähköpostitse että puhelimitse. Toimit asiakkaiden asiantuntevana kumppanina löytäen heidän liiketoimintaa tukevia ratkaisuja eri kiinteistöpalveluistamme. Vastaat asiakkaiden kiinteistöjen energia- ja olosuhdehallinnasta sekä kriittisten toimintaympäristöjen tilannekeskuspalveluista.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä tehdään ympärivuorokautisesti 24/7-periaatteella 12 tunnin vuoroissa. Raportoit tehtävässä palvelupäällikölle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kiinteistöautomaatio- sekä talotekniikan parista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tekniikan alalta, kuten energia- tai talotekniikan insinööri tai automaatioinsinööri. Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Tärkeintä on hyvä motivaatio ja aito halu toimia rohkeasti asiakasrajapinnassa. Arvostamme automaatiojärjestelmien syvällistä tuntemusta sekä ymmärrystä kiinteistöjen olosuhteista ja energiankulutuksesta. Työssäsi tarvitset oma-aloitteisuutta, vahvaa palveluasennetta sekä paineensietokykyä. Viestit sujuvasti ja selkeästi, niin suullisesti kuin kirjallisesti, suomen kielellä. Lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan työn, sekä näköalapaikan Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköömme. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan tiimiimme! Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittyä sekä rakentaa oman näköistä ISS urapolkuasi. Tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimistoaikojen puitteissa palvelupäällikkö Marika Korhonen, puh. 050 340 5169.

Mikäli olet etsimämme henkilö, käy jättämässä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös CV:n.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot