Asiantuntija, IP-verkko
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme DNA:n tekniikan siirtoverkot yksikköön uutta työkaveria ja voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Raumalla, Tampereella tai Oulussa.

Asiantuntija, IP-verkot

Asiantuntijana pääasialliseen tehtävänkuvaasi kuulu IP/MPLS pohjaisten operaattoriverkkojen-, konseptien- sekä automaation suunnittelu. Teet yhteistyötä laitevalmistajien sekä muiden operaattorien ja viranomaisten suuntaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä ohjelmointi- ja tietokantaosaamista sekä IP/MPLS- ja BGP osaamista. Koulutustaustasi on tietoliikennealan korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työssä.

Arvostamme kokemusta verkkojen automaatiokehityksestä. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNA:laiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.

Työkaveriksi sinua odottaa mukava, asiatunteva ja toisiaan tukeva tiimi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja alati kehittyvässä ympäristössä, jossa tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja pääset vaikuttamaan yrityksessä sekä omassa työssäsi. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan etätyöhön.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 10.12.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Panu Rissanen panu.rissanen@dna.fi.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318825
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Oulu, Rauma, Lahti, Tampere