(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, integraatiot
DigiFinland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaista Suomea, jossa asukkailla on käytössään vaikuttavat ja sujuvat palvelut? Kaipaatko merkityksellistä työtä, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan kehitettäviin kansallisiin digipalveluihin? Haemme teknistä asiantuntijaa vastaamaan yhtiön palveluiden integraatioihin liittyvistä kehitys- ja käyttöönottoprojekteista. 

Työsuhteen alussa työ keskittyy Omaolo-palvelun integraatioihin (esimerkiksi ajanvaraus, minimikontekstinhallinta jne). Omaolo.fi on sosiaali-, terveyden- ja suun terveydenhuollon sähköinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee oma- ja itsehoitoa sekä ohjaa tarvittaessa tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin. Omaolo sisältää terveydenhuollon oirearvioita ja sosiaalihuollon palveluarvioita.

Tehtäviisi kuuluu:

  • integraatioratkaisujen käyttöönottojen suunnittelu ja läpivienti yhdessä asiakasorganisaatioiden ja muiden sidosryhmien kanssa.
  • vastata sidosryhmäyhteistyöstä alueellisten sote-organisaatioiden, tietojärjestelmätoimittajien sekä muiden kansallisten toimijoiden kanssa.
  • toimia sisäisessä yhteistyössä käyttöönottojen, tukitiimin, jatkuvien palveluiden ja integraatiotiimin kanssa.
  • vastata integraatioiden käyttöönottoihin liittyvästä viestinnästä ja tilannedokumentaatiosta.
  • käyttöönottoihin liittyvien prosessien kehittäminen,

Eduksi katsomme kokemuksen seuraavilta osa-alueilta:

  • sovellus- ja integraatioarkkitehtuurien tuntemus (mm. mikropalveluarkkitehtuuri, modulaarinen APIen hallinta, DevOps, OpenSource alustaratkaisut, kansalliset ratkaisut kuten Suomi.fi).
  • tietojärjestelmäintegraatioiden teknologiat ja standardit (mm. REST, WebServices, HL7 FHIR & Smart-on-FHIR)

Meillä menestyy hyvillä tiimitaidoilla, joustavuudella ja kehittämismyönteisellä työotteella. Toivomme, että innostut kehittämisestä ja asiakaslähtöisten projektien edistämisestä. Arvostamme kokemusta projektijohtamisesta ja/tai sote:ssa käytetyistä tietojärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kykyä organisoida laajoja kokonaisuuksia ja systemaattista otetta työntekoon. 

Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä.  Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ voi edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa, sitten kun se on taas mahdollista.  Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta työskentelemme joustavasti etätöissä ympäri Suomen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 17.1.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.1. alkaen hankepäällikkö Jenny Vuollet, p. 050 414 7545.

DigiFinland Oy kehittää valtakunnallisia ja monialaisia digitaalisia ratkaisuja. Visionamme on luoda Suomeen vaikuttavia, sujuvia ja yhdenvertaisia julkisia palveluja. Omaolo.fi on sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee itsehoitoa ja ohjaa tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin. Palvelu tavoittaa Suomessa noin 4 miljoonaa asukasta.