Asiantuntija, Infraomaisuuden hallinta
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Liity joukkoomme rakentamaan huomisen infraa!

Haemme asiantuntijaa infraomaisuuden hallinnan yksikköön mittaus- ja tutkimustehtäviin.

Mitä tarjoamme

Olemme johtava liikenneväylä- ja liikenneympäristöinvestointeihin liittyvien mittaus-, tutkimus- ja laadunhallintapalvelujen tarjoaja. Yksikkömme mittaa väyläverkkojen (teiden/katujen) kuntotilaa ja jatkojalostaa kerätyn tiedon päätöksenteon pohjaksi. Asiakkainamme on useimmiten julkishallinto, Väylävirasto, ELY-keskukset sekä kunnat ja kaupungit.

Kehittyvä infraomaisuuden hallinta tarvitsee laadukkaita ratkaisuja, joilla väyläverkon kuntotietoja analysoidaan ja jaetaan tiedonkäyttäjille. Monimuotoinen ja asiantunteva henkilöstömme, nykyaikainen kalusto sekä laaja yhteistyöverkosto takaavat onnistumisen vaativimmissakin mittaus-, tutkimus- ja laadunhallintapalvelutehtävissä.

Kuntotutkimuksilla saadaan luotettava analyysi tiestön nykytilasta ja tulevaisuuden tarpeista. Kuntotieto on kriittistä lähtötietoa teiden ja katujen parantamiseen suunnatun rahoituksen kohdentamisessa, parantamisen suunnittelussa ja päällysteiden ylläpidossa. 

Asiantuntijana tulet tukemaan näitä infraomaisuuden hallinnan projekteja omalla ammattiosaamisellasi. Tehtäviisi kuuluvat niin data-analyysit, mittaustietojen käsittely, päällysteiden ohjelmointi kuin tilastolliset analyysit. 

Yksikössämme sinua odottaa kehitysmyönteinen, aktiivinen ja nykyaikainen työyhteisö, jonka osaavat asiantuntijat sparraavat ja kannustavat sinua saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Työskentelyn edellytyksenä tarjoamme joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Olet roolissasi merkittävässä osassa kehittämässä yksikön ratkaisupalveluja. 

Tiimissäsi kollegoillasi on Suomen pitkäaikaisin kokemus teiden kunto- ja liikennemittausten tekemisestä. Työkielenäsi on suomi sekä englanti.

Destia on infra-alan inhimillinen ja rehti työpaikka, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. Yhdessä sinun kanssasi varmistamme, että tehtäväsi ovat yhteensopivia oman osaamisesi ja mielenkiintojesi kanssa ja pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, missä koko infran elinkaari löytyy saman katon alta. 

On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi ja siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa urallasi vaativampiin tehtäviin/rooliin. Voimme räätälöidä tehtävää nykyisen osaamisen, tulevaisuuden näkymän ja oman halusi mukaan suuntaan, joka ohjaa sinua eteenpäin urallasi olipa kyseessä sitten puhdas asiantuntijan rooli tai projektipäällikön tehtävät.

Työsuhde on vakituinen ja työt voit aloittaa heti sopimuksen mukaan. Työsopimuspaikka sijaitsee Vantaalla (Kisällintie 12).

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään aktiivista työtä arvojemme mukaisesti sekä niiden vahvistamiseksi. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan korkeakoulutusta (teknillinen-, tai luonnontieteellinen-, tai matemaattinen koulutus) sekä hieman soveltuvaa työkokemusta. Tehtävissäsi menestyäksesi tarvitset hyvän excel-osaamisen sekä kirjoitustaidot suomeksi ja englanniksi.

Eduksi katsomme, jos olet entuudestaan jo työskennellyt infraomaisuuden hallinnan, esimerkiksi eri mittaustekniikoiden, maatutkamittausten tulkinnan tai päällysteiden ohjelmoinnin parissa, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Etuna katsomme myös, jos olet työskennellyt entuudestaan Python-, SQL- tai MATLAB-koodauksen tai ohjelmoinnin parissa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Työtäsi sinun ei tarvitse tehdä yksin. Riittää kun sinulla on hyvät projekti-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka uskoo yhteistyön voimaan ja arvostaa sekä kuuntelee muita. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esihenkilö ja yksikön päällikkö Pertti Virtala Pertti.Virtala@destia.fi tai +358400361315 sekä palvelupäällikkö Eeva Huuskonen-Snicker eeva.huuskonen-snicker@destia.fi tai +358406577281.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Kisällintie 12

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1511242
 • Tehtäväalue: IT, Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa