(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija infojärjestelmien kunnossapitoon
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme asiantuntijaa elektroniikkaosastolle rautatiekaluston infojärjestelmien kunnossapitoon VR Helsingin varikolle Ilmalaan. Varikolla huolletaan ja korjataan rautatiekalustoa ja niiden komponentteja noin 1 000 työntekijän voimin.

Toimit osastolla infojärjestelmien ja elektroniikan asiantuntijaroolissa ja osallistut tarvittaessa tuotannolliseen toimintaan, sekä sen tukemiseen ja kehittämiseen. Osastolla tehtävä työ on luonteeltaan korjaus- ja huoltotyötä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, teoria- ja käytännöntason hallintaa elektroniikan alalta ja mielellään 3-5 vuoden kokemusta (analogia- ja digitaalitekniikka, tietotekniikka) viankorjaustöistä. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja toimit LEAN -periaatteiden mukaisesti. Hakuprosessiin sisältyy mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jyri Tuomaala, puh. 040 8625 051, jyri.tuomaala@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 14.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.