(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija Helsinkiin
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Päivittäisasiointi ja sijoittamisen palvelut -alueelle Maksuliikkeen tuki -tiimiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Asiantuntijaa Maksuliikkeen täsmäytykseen

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Tehtävässäsi olet vastuussa maksuliikkeen tuen operatiivisesta työstä ja työskentelet aputilien täsmäytyksen parissa. Varmistat, että kaikki selvittelyä vaativat asiat tulevat ratkaistuksi SLA:n mukaisesti ja kommunikoitua RACI:n mukaisesti oikeille ihmisille. Olet mukana osaltasi varmistamassa, että mahdolliset muutokset jalkautetaan maksuliikkeen tuen täsmäytykseen. Lisäksi vastuullasi on oman alueesi täsmäytyksen dokumentointi ja dokumentaation ylläpito.  Lisäksi etsit jatkuvasti mahdollisuuksia hyödyntää maksuliikkeestä saatavilla olevaa dataa data-analytiikan keinoin.

Mitä odotamme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on vahvat analyyttiset taidot ja kyky käyttää niitä monimutkaisessa prosessiympäristössä. Olet myös hyvin ratkaisukeskeinen sekä pitkäjänteinen ja periksiantamaton työskentelijä. Toivomme sinulta tuloshakuisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Myös itseohjautuvuus on tärkeä ominaisuus tehtävässä.

Sinulla on

  • kokemusta (n. 3-5 vuotta) esimerkiksi yrityspankin, maksuliikkeen tai vaihtotalouden parista
  • kokemusta organisaatiorajojen yli työskentelystä
  • vahva pankkialan tuntemus
  • korkeakoulututkinto taloustieteestä, kauppatieteistä, matematiikasta tai vastaavasta
  • erinomainen englannin kielen taito
  • erinomaiset viestintätaidot
  • tiimipelaajan ominaisuudet
  • itseohjautuva ja yrittäjämäinen asenne
  • vahvat analyyttiset taidot
  • innovatiivinen ja ketterä ajatusmaailma

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa maksamisen ja täsmäyttämisen kehittämiseen ja modernin työympäristön. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Pääset työskentelemään osana virtuaalista E2E- tiimiä ja vaikuttamaan omiin työtapoihisi.

Tiimeissämme työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Sarianna Rautiainen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten 27.5. klo 15.30-16.30 ja 29.5. klo 13-14 (puh. 0505115211).

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 5.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.