(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Finnvera Oyj, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2020
Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA).

Etsimme asiakkaallemme Finnvera Oyj:lle ASIANTUNTIJOITA palvelutuotantoon Kuopioon. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kallanrannassa ja kyseessä on kokopäivätyö. Työsopimus on alkuun määräaikainen 3 kuukautta, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työsopimus solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asiantuntijana avaintehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, rahoitushakemuksen käsittely, takausasiakirjojen valmistelu, yhteydenpito pankkikumppanien kanssa sekä rahoitusten voimaan saattaminen rahoituspäätösten mukaisesti. Toteutat myös rahoitussopimuksiin liittyviä muutoksia päätösten mukaisesti.

Työtehtävissä edellytetään itsenäistä ja vastuullista työskentelyä sekä laskentatoimen osaamista. Kokemuksesi vastaavanlaisista tehtävistä esim. pankissa tai muussa rahalaitoksessa tukee sinua tehtävässä.


Edellytämme sinulta

- Kaupallista koulutusta (yo-merkonomi, tradenomi tai KTM)
- Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa, ruotsi plussaa
- Hyviä sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja
- Tarkkuutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin
- Kyky hallita itsenäisesti useampia samanaikaisia projekteja
- Hyviä tietoteknisiä taitoja


Tarjoamme sinulle

- Kannustavan ja ammattimaisen työyhteisön, joka on palkittu Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja työkaverien tuen
- Nykyaikaisen työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja paikasta antaa Nadja Jaarva p. 043 826 6309, soittoaika ma-pe klo 13-14.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä Finnvera tarkistaa luottotiedot ja yritysyhteydet, sekä teettää huumausainetestin ja Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.


Lisätietoja

Nadja Jaarva
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 TURKU
043 826 6309 || vaihde 030 047 2000
nadja.jaarva@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi