(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija Fingrid Datahubiin
Fingrid Datahub Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Kiinnostaako työskennellä huippu tiimin kanssa energiamarkkinoiden mielenkiintoisimmassa hankkeessa?

Sähkömarkkinoilla eri osapuolten välinen tiedonvaihto on välttämätön osa sähkökauppaa. Suomessa rakennetaan parhaillaan uutta tiedonvaihtoratkaisua, datahubia, palvelemaan muuttuvia sähkömarkkinoita. Datahubin avulla voidaan sähkömarkkinoille tarjota uusia toimintoja ja palveluita, joita tulevaisuuden energiakansalainen voi hyödyntää (lisätietoa). Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ratkaisuja?

Fingrid Datahub - sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä. Tutustu Datahubiin tarkemmin (youtube)
 
Haemme asiantuntijaa Helsinkiin Fingrid Datahub Oy:lle. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. 
 
Tehtäviisi kuuluu valmistella yhdessä huippu tiimimme kanssa datahubin käyttöönotto Suomen sähkön vähittäismarkkinoilla. Osallistut projektissa laajasti datahubin käyttöönottoa valmisteleviin tehtäviin sekä myöhemmin palvelumme ylläpitoon. Keskeinen osa työtäsi nyt liittyy datahubin liiketoimintaprosesseihin ja datahubin käyttöönottovalmisteluihin sidosryhmien kanssa.

Sinulla on intoa, asennetta ja kykyä työskennellä projektissamme muutoksen keskellä. Olet innokas perehtymään ja ottamaan rohkeasti haltuun uusia asioita. Sinulla on kokemusta sähkön vähittäismarkkinoista ja järjestelmien käyttöönottoprojekteista. Järjestelmäintegraatiot ja datan hallinta eivät ole sinulle myöskään vieras asia. Tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa ja saat muut innostumaan asiastasi. Kykenet itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työhön tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Koulutustaustasi on insinöörin tai muu soveltuva koulutus. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisestasi. 

Tarjoamme vastuullisen työn osaavassa ja positiivisessa tiimissä, jonka tavoite on datahubin käyttöönotto Suomessa. Tiimistä löytyy tukea ja pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi. Btw, olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista!
Mikäli koet energisen datahub projektiympäristömme omaksesi ja haluat mukaan mielenkiintoiseen hankkeeseen, älä epäröi jättää hakemusta!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 13.8.2020 mennessä tämän linkin kautta. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. 
Lisätietoja tehtävästä antavat ke 5.8.2020 klo 12 – 13:30 johtaja Pasi Aho puh. 0400 778 417 ja ti 11.8.2020 klo 14:30 – 16:00 palvelupäällikkö Minna Arffman puh 040 648 3015.
Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.