(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, FIM rahastohallinto
FIM Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintojamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä työskentelee noin 100 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Nuorekkaan rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia


Haemme rahastohallinnon asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10-2019 - 31.12.2020 Helsinkiin.


Työnkuvan esittely

• Vastuullesi kuuluu varallisuudenhoidon rahasto- ja tuotehallintaan liittyviä tehtäviä, kuten rahastojen sijoitustoiminnan valvonta, rahastotoimeksiantojen käsittely ja rahastojen lakisääteisen materiaalin ylläpito.
• Toimit osana Varallisuudenhoidon tuote- ja rahastohallintotiimiä, joka vastaa kaikista FIM Varainhoito Oy:n ja FIM Pääomarahastot Oy:n hallinnoimien rahastojen hallinnosta.
• Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa salkunhoidon, tuotekehityksen, säilytysyhteisön ja rahastojen arvonlaskennan kanssa.


Odotukset hakijalle
• Olet työskennellyt arvopaperimarkkinoiden ja rahastojen parissa sekä tunnet sijoitusrahastoihin liittyvän sääntelyn. Suoritettu APV1- ja APV2-tutkinto ovat eduksi.
• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto.
• Hallitset sujuvasti suomen ja englannin. Ruotsin osaaminen on eduksi.
• Työskentelytapasi on tarkka ja analyyttinen.
• Kykenet kommunikoimaan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Heli Sirkiä, heli.sirkia@fim.com, puh. 050 598 6184. Lue meistä lisää: https://www.fim.com/fi/fim/ura-fimissa1/ ja www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille.

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 25.8.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.