(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käytön edistäminen
Energiavirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käytön edistäminen

Työtehtävät

Asiantuntijana johdat Energiaviraston rahoituksella toteutettavia energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan liittyviä alueellisia edistämishankkeita. Vuoden 2018 aikana käynnistettävillä hankkeilla on tarkoitus tuoda lisäresurssia nykyisille alueellisille toimijoille sekä myöhemmässä vaiheessa laajentaa alueellisen toiminnan kattavuutta Suomessa. Tehtäviisi kuuluvat hankesalkun suunnittelu ja hallinnointi kokonaisuutena sekä hankkeiden toimeenpanon seuranta ja ohjaaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä alueellisten toimijoiden sekä Motivan ja SYKE:n asiantuntijoiden kanssa. Vastuullasi olevat hankkeet liittyvät energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käytön lisäämiseen, energiatehokkuussopimusten toimeenpanoon, energiakatselmustoiminnan edistämiseen sekä kuluttajille ja pk-yrityksille suunnattavaan energianeuvontaan. Lisäksi tehtävään kuuluvat muut työnantajan osoittamat tehtävät.

 

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

 

Hakijalta odotamme

Odotamme hakijoilta soveltuvaa energia- tai ympäristöalan yliopistotutkintoa, hyvää kokemusta energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian edistämistoimista sekä käytännössä osoitettua näyttöä erinomaisista yhteistyötaidoista.
Katsomme erityisesti eduksi kokemuksen mm. energiatehokkuussopimuksista, energiakatselmuksista, energianeuvonnasta ja kuntien ja alueiden energia- ja ilmastotyöstä sekä kokemuksen hanketyöstä. Odotamme hakijoilta myös hyviä organisointi- ja neuvottelutaitoja, aktiivista, ahkeraa ja analyyttista työskentelyotetta sekä paineensietokykyä.
Arvostamme lisäksi hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa sekä tiiviissä asiantuntijaorganisaatiossamme tarvittavaa avoimuutta, reiluutta, olennaiseen keskittymistä ja yhteisen hyvän puolesta toimimista. Kokemusta vaaditaan.

 

Tehtävä alkaa:   1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään:   28.2.2018  klo 12.00, ID: 32-67-2018

Sähköiset hakemukset: Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

 

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä sijoittuu Energiaviraston palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 7, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 3475 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa, joka voi olla enintään 45 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Heikki Väisänen, p. 029 5050 120, etunimi.sukunimi@energiavirasto.fi

Lisätietoja: Energiaviraston kotisivut