(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, digitaalinen oppiminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa Osaaminen, rekrytointi ja työntekijäkokemus -tiimiin Helsinkiin.
 
ASIANTUNTIJA, DIGITAALINEN OPPIMINEN (DIGITAL LEARNING SOLUTIONS)
 
Tehtävässä vastaat siitä, että OP ryhmä tuottaa tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä osaamisen kehittämisen ratkaisuja, sekä edistät oppimisalustan kehitystyötä systemaattisesti ja yhdenmukaisilla toimintatavoilla. Teet läheistä yhteistyötä liiketoiminnan ja HRD kollegoiden kanssa verkostossa. Verkoston tavoitteena on muodostaa hyvin toimiva kokonaisuus, jolla varmistetaan jatkuvan oppimisen tukeminen laadukkailla ja moderneilla osaamisen kehittämisen ratkaisuilla.


Kehität digitaalisen oppimisen portfoliota OP ryhmätasolla. Edistät ryhmän yhteisiä menetelmiä, joilla tuetaan erilaisia oppijoita ja oppimistilanteita. Sparraat skaalautuvien osaamisen kehittämisen ratkaisujen tuottamisessa; oli kyseessä sitten mikro-oppiminen tai verkkokurssit. Teet yhteistyötä myös palveluntuottajien kanssa ohjaten heitä toteuttamaan tehokkaasti ja laadukkaasti erilaisia oppimisen ratkaisuja. 


Osallistut erityisasiantuntijana ryhmätasoisiin, vaikutukseltaan laajoihin projekteihin ja toimit osaamisen kehittämisen promoottorina.
 
Mitä odotamme sinulta
 
Sinulla on kokemus erilaisista digitaalisen oppimisen ja osaamisen kehittämisen työkaluista, menetelmistä ja ratkaisuista. Osaat tunnistaa tarpeen ja konseptoida tarpeeseen soveltuvia ratkaisuja yhdessä sidosryhmien kanssa. Omaat tavoitteellisen työtavan ja perusteet projektinhallinnasta ja muutosjohtamisen taidoista. Katsomme eduksi kokemuksen Enterprise Agile –toimintatavasta ja itseohjautuvuutta tukevista oppimisympäristöistä.
 
Sinulla on näkemystä modernista osaamisen kehittämisestä ja omaat kyvyn arvioida vaikuttavuutta datan avulla. Olet luonteva verkostoituja ja yhteistyön rakentaja.
 
Edellytämme sinulta
 
•    vähintään kahden vuoden kokemusta digitaalisen osaamisen kehittämisen ratkaisuista
•    kykyä toimia itsenäisesti sekä kehittää ja esitellä konsepteja ja suunnitelmia sidosryhmille
•    erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
•    soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
 
 
Mitä saat meiltä
 
Finanssiala on merkittävässä muutoksessa ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Tarjoamme erinomaista mahdollisuutta olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Työpisteesi sijaitsee OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Viljakainen, puh. 050 33 101 98. Tavoitat Miikan parhaiten maanantaina 29.11. klo 11-12 ja 4.12. klo 16-17.


Hae tehtävää 10.12. mennessä oheisen linkin kautta. Kutsumme haastatteluun henkilöitä mahdollisesti jo hakuaikana.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.