(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija (Data-center)
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Vantaa

Jatkamme kasvua ja vahvistamme tiimiämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme asiantuntijaa. Työnkuvaasi kuuluu vastaaminen modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Tulet toimimaan kohteidemme käyttöpäivystäjän tehtävissä vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän talotekniikan parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä monipuolisia tehtäviä ja kehittymään. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISKA-alan kokemusta. Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa kokemus ylläpidon tehtävistä jollakin LVISKA-alalla. Vaadimme englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Posti puh. 040 182 8044 tai sähköpostitse ville.posti@caverion.com.

Hae tehtävää 14.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.