(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Compliance
Business Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

TEHTÄVÄNÄ SUOMI

Tässä tehtävässä työskentelet osana Compliance-tiimiä, joka vastaa Business Finlandin säännösten ja vahvistettujen toimintaperiaatteiden mukaisen toiminnan varmistamisesta sekä koordinoi laadun- ja riskienhallinnan auditointeja ja erilliskartoituksia.

V. 2018 Business Finland rahoitti 4040 projektia 565 miljoonalla eurolla. Compliance-tiimi vastaa satunnaisotannalla Business Finlandin rahoittamien projektien jälkikäteen tarkastamisesta. Rahoituksen saajiin kohdistuvien tarkastusten tavoitteena on varmistaa, että rahoitetut projektit on toteutettu rahoitusehtojen mukaisesti, ja että projektien toteutus vastaa Business Finlandille annettuja tietoja. Tarkastusoikeus perustuu valtionavustuslakiin.

TEHTÄVÄNÄSI ON

Etsimme nyt joukkoomme vuoden määräajaksi henkilöä, jonka tehtäväkenttä painottuu rahoitusprojektien tarkastusprosessin koordinointi- ja tukitehtäviin, kuten:

  • Tarkastustyön tuki ja käytännön valmistelutyö
  • Asiakirjojen kommentointi ja tarkastuksiin liittyvä neuvonta
  • Erilaiset taustaselvitykset
  • Tarkastusten seurantaan ja raportointiin liittyviä tehtäviä

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu laatuauditointeihin ja riskienhallintaan liittyviä tehtäviä:

  • Tuki ja apu Business Finlandin toiminnan laatuauditoinneissa sekä riskikartoituksissa. Laatuauditoinneissa tarkastellaan Business Finlandin oman toiminnan laatua. Riskikartoituksissa kartoitetaan Business Finlandin toimintaan liittyviä keskeisiä riskejä.
  • Sinulla on mahdollisuus tehdä laatuauditointeja ja/tai riskikartoituksia myös itsenäisesti (suunnitella toteutus, toteuttaa se ja raportoida tuloksista).
  • Business Finlandin riskitietokannan koontia sekä päivitystä

Avustat ja olet mahdollisesti mukana myös muissa Legal, Admin, Facilities & Compliance –yksikön tehtävissä.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia, haasteet elämäsi suola. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta. 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä joko opintojen tai työkokemuksen kautta sekä kiinnostusta sisäisen valvonnan tehtäviin. Arvostamme yhteisö-, insolvenssi- tai hallinto-oikeuden osaamistasi, jota voit hyödyntää tarkastusprosessin tehtävissä. Sinulla voi olla oikeus- tai kauppatieteiden opintosi joko loppusuoralla tai olet jo valmistunut.

Sinulla on kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Lisäksi odotamme sinulta hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on innostunut ja energinen ote työhön etkä pelkää tarttua haasteisiin. Olet järjestelmällinen, yhteistyökykyinen ja valmis tekemään myös rutiininomaisia työtehtäviä. Hallitset tietotekniikan perustaidot mm. Excelin käytön. Olet valmis osallistumaan tarkastusprosessin toimintatapojen kehittämiseen.

MITÄ TARJOAMME SINULLE 

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Meillä olet elinkeinoelämän, tutkimuksen ja päätöksenteon keskiössä. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Tehtävän toimipaikka on Helsingissä.

LISÄTIEDOT

Riskienhallintapäällikkö Minna Ala-Könni puh. +358505577538 tavoitettavissa: ma 17.6. klo 9.30-11.30, ke 19.6. klo 10.30-12.30.

Asiantuntija Laura Martin puh. +358505577963 tavoitettavissa: ma 1.7. klo 12-14, to 4.7. klo 13-15.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 32-405-2019 viimeistään 5.7.2019.Haastateltavat valitaan viimeistään 22.7. Haastattelut pyritään pitämään 8.-9.8.