Asiantuntija Caverionille!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Haemme Caverionille Vantaan Vapaalaan taloteknisiä asiantuntijoita. Haemme asiantuntijaa etähallintakeskukseen sekä datakeskusvalvomoon.

Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

·       Englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista

·       Paineensietokykyä

·       Talotekniikan tuntemusta

·       Hyvää tietoteknistä osaamista

Asiantuntijana vastaat asiakkaan kiinteistöjen etähallinnasta ja vikatilanneprosesseista. Työhön kuuluu myös raportointia ja ohjeistuksien ylläpitoa sekä sen jalkauttamista tuotantoon. Erilaiset kehitystehtävät kuuluvat myös arkeesi. Työssäsi toimit asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti, hyödyntäen tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Arvostamme kykyä joustavaan itsenäiseen työskentelyyn, sekä kykyä tulla toimeen asiakkaiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta valvomopalveluiden päällikkö Janne Jokinen torstaisin klo 13–15 välisenä aikana, p. 040 357 0842. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae työpaikkaa 28.11.2021 mennessä seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523007
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa