(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija (Avoin hakemus) - Specialist (Open Application)
PerkinElmer, Wallac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Turun toimipisteemme, Wallac Oy, on yksi PerkinElmerin diagnostiikkaliiketoiminnan suurimmista tuotanto- ja tuotekehitysyksiköistä. Tällä hetkellä Turussa työskentelee noin 580 henkilöä. Kehitämme ja valmistamme Turussa instrumentteja, kemiallisia reagensseja ja ohjelmistoja seulonta- ja tutkimustarkoituksiin. Olemme markkinajohtaja vastasyntyneiden ja raskaana olevien naisten seulontajärjestelmien toimittajana, ja tuotteitamme on käytössä yli 150 maassa.

 

Tuotteidemme tulee täyttää viranomaisten IVD -tuotteille asettamat vaatimukset ja toimialamme on voimakkaasti säänneltyä; laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Toimitamme sairaaloille ja laboratorioille korkealuokkaisia tuotteita ja palveluja pyrkien jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta. Henkilöstömme erityisosaaminen ja sitoutuminen huippusuorituksiin ovat perusta liiketoiminnallemme ja sen kasvulle.

 

Etsimme joukkoomme asiantuntijoita kehitys- ja tukitehtäviin

 

Korkeakoulututkinto, esimerkiksi luonnontieteiden tai tekniikan alalta, on hyvä lähtökohta erilaisiin asiantuntijatehtäviin PerkinElmerillä. Tämän lisäksi arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaslähtöisyyttä, yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta regulatiivisesta toimintaympäristöstä ja projektityöskentelystä. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on vaatimus kaikissa asiantuntijatehtävissä.

 

Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

 

Toimipaikkamme sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme päihteetön työyhteisö ja uusille työntekijöille tehdään työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausainetesti.

 

Toimita avoin hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta.