(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, automaatio
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Työmaidemme määrä kasvaa kiihtyvällä tahdilla ja rekrytoimme lisää apuvoimia teknologiatiimiimme. Vantaan Vapaalassa sijaitseva toimipisteemme tarvitsee uusia rakennusautomaatiohuollon asiantuntijoita.

Sinun osaamisesi ja mielenkiintosi määrittelee toimenkuvasi, mutta päivittäiset askareet keskittyvät rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviin.

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien, valaistuksen ohjausjärjestelmien, LVIS-järjestelmien ja rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksesta. Eduksi katsomme myös seuraavia ominaisuuksia:

  • alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON
  • osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia
  • järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä
  • tietoverkkomaailman tuntemus
  • 230VAC-sähkötöiden kokemus

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Risto Keinänen, p. 050 577 5715 tai yksikönpäällikkö Jari Paasonen p. 040 538 1864. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 15.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.