(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, automaatio
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Vantaa

Jatkamme kasvua ja vahvistamme teknologiatiimiämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme automaatiohuollon asiantuntijaa.

Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtävät. Voit vaikuttaa osaltasi lopullisen työnkuvan muodostumiseen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti, sekä osaat luontevasti hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja -ohjelmia. Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, koska tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme lisäksi:
• valaistuksen ohjausjärjestelmien, LVIS-järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksen
• alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
• järjestelmien ja logiikoiden ohjelmakyvyn ja toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämisen
• automaatiopiirustusten tulkintataidon

Tehtävä edellyttää vähintään vuoden kokemusta sähkötöistä (230VAC) sekä rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta. Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden parissa. Työssäsi pääset tekemään ammattitaitoisen tiimin jäsenenä ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviä. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Paasonen p. 040 538 1864. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.04.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.