(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija asbesti- ja betonilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme asbesti-/betonitutkimusten asiantuntijaa Kiwalab-tiimiin Ouluun. Päätehtäväsi on laboratorion päivittäisen näytevirran hallinta, analysointi ja raportointi sekä asiakaspalvelu. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Koulutukseltasi olet geologi. Huomioimme myös geologian opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Aikaisempi kokemus betonin petrografisista tutkimuksista ja/tai asbestianalytiikasta katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta laatujärjestelmän ISO/IEC 17025 mukaisesta toiminnasta. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittää ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää ja vastuullista otetta työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset työskentelemään elokuussa 2019 valmistuneissa uusissa ja moderneissa laboratoriotiloissa. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 8.3.2020.