(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija asbesti- ja betonilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme asbesti-/betonitutkimusten asiantuntijaa Kiwalab-tiimiin Ouluun. Päätehtäväsi on laboratorion päivittäisen näytevirran hallinta, analysointi ja raportointi sekä asiakaspalvelu. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. geologi.  Edellytämme aikaisempaa kokemusta betonin petrografisista tutkimuksista ja/tai asbestianalytiikasta. Kokemus laatujärjestelmän ISO/IEC 17025 mukaisesta toiminnasta katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 21.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Paula Kurola, p. 040 769 2011, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kasvamme kovaa vauhtia ja haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Lue mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

  • Rento mutta asiantunteva – Kiwa Inspectassa toteutuu paras mahdollinen kombinaatio 
  • Kiwa Inspectan onni on huikeat asiantuntijat