Asiantuntija apteekkialan asiakastukitehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Etsimme maineikkaalle apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja tuottavalle Pharmadatalle innokasta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla on halu oppia uusia asioita mukavassa työympäristössä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada enemmän vastuuta kokemuksen karttuessa, sekä pääset osaksi nuorekasta ja innokasta ryhmää. Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Työnkuvasi kehittyy työssä oppimisesi kanssa käsi kädessä. Alussa otat vastaan tukipyyntöjä ja välität niitä eteenpäin, myöhemmin pääset ratkomaan tukipyyntöjä itse. Teet tiivistä yhteistyötä myös talon muiden sidosryhmien, kuten tuotekehityksen ja koulutuksen kanssa. Tehtävä sisältää alkuun vain päivävuoroja, mutta myöhemmin on mahdollista tehdä myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme


* Mukavan ja nuorekkaan työporukan
* Mahdollisuuden edetä vaativimpiin tehtäviin
* Vaihtelevia työtehtäviä apteekkipalvelujen tukipyyntöjen parissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Asiakastukitehtävät järjestelmiin ja tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä
* Tukipyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostin välityksellä, ja niiden eteenpäin välittäminen
* Osaamisesi karttuessa pääset myös itse ratkaisemaan tukipyyntöjä liittyen ohjelmistojen tukeen ja tietoteknisiin ongelmiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Asiakaspalveluhenkisyys sekä ymmärrystä apteekkien työstä
* Käyttökokemusta jostain apteekkijärjestelmästä, eduksi katsomme erityisesti pd³- ja Salix -järjestelmien osaamisen
* Hyvä paineensietokyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen puhelintyöskentelystä tai harrastuneisuuden tietotekniikan parissa. Lisäksi eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus (apteekkialalta tai tietotekniikasta) sekä ruotsin kielen hallinta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuun alkupuoli 2019
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pharmadatan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pharmadata Oy on johtava apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja tuottava yritys, jonka tuotteita ovat muun muassa pd³ ja Salix sekä EasyMedi, SecureMedi, Procuro, Presto ja Apteekkiverkko. Tarjoamme lisäksi Service Desk -palveluja, ohjelmistokoulutusta sekä asiantuntijapalveluita. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2017 noin 8,1 miljoonaa euroa ja henkilöitä yrityksessä työskentelee 45. Pharmadatan omistaa Suomen Apteekkariliitto. Pharmadatan arvot ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus, edelläkävijyys ja asiantuntijuus. Asiakkaista 76 % onkin erittäin ja hyvin tyytyväisiä Pharmadatan asiantuntemukseen ja pitää yritystä luotettavana sekä toimintavarmana yhteistyökumppanina. (Taloustutkimus 11/2017).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1308722
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki