(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, analytiikka
DigiFinland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaista Suomea, jossa asukkailla on käytössään vaikuttavat ja sujuvat palvelut? Kaipaatko merkityksellistä työtä, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan kehitettäviin kansallisiin digipalveluihin? Haemme asiantuntijaa vastaamaan analytiikan ratkaisujen kehittämisestä osana rakenneuudistushankekokonaisuutta. 

Työsuhteen alussa työ keskittyy DigiFinlandin nykyisten palveluiden (Omaolo ja Päivystysapu) analytiikan ja raportoinnin kehittämiseen. Omaolo.fi on sosiaali-, terveyden- ja suun terveydenhuollon sähköinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee oma- ja itsehoitoa sekä ohjaa tarvittaessa tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin. Päivystysapu on sairaanhoitopiirien järjestämä sosiaali- ja terveydenhuollon neuvonta- ja ohjauspalvelu.

Tehtäviisi kuuluu:

  • asiakastarpeiden kartoitus vastuualueellasi ja niiden yhdistäminen selkeiksi kehitystarpeiksi.
  • raportoinnin ja analytiikan toimintamallien kehittäminen yhteistyössä analytiikan tuoteomistajan ja kehitystiimin kanssa.
  • seurata ja raportoida työn edistymistä sekä mahdollisia haasteita suhteessa suunnitelmiin ja aikatauluihin.
  • osallistua palvelun konseptointiin ja kehitykseen.
  • vastata sidosryhmäyhteistyöstä alueellisten sote-organisaatioiden, tietojärjestelmätoimittajien sekä muiden kansallisten toimijoiden kanssa.
  • toimia yhteistyössä muiden tiimien kanssa ja vastata analytiikkaan liittyvästä viestinnästä ja tilannedokumentaatiosta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta digitaalisten palveluiden analytiikkaan ja raportointiin liittyvistä tehtävistä. Olet kiinnostunut asiakkaan liiketoiminnasta ja analytiikkaan kohdistuvista tarpeista sekä pystyt ohjaamaan kehitystä näiden mukaisesti. Työssä menestyminen edellyttää hyviä organisointitaitoja, kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja lujaa tahtoa edistää näitä. Lisäksi hallitset analytiikan ja raportoinnin menetelmät ja työkalut.

Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä.  Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ voi edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa, sitten kun se on taas mahdollista.  Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta työskentelemme joustavasti etätöissä ympäri Suomen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 17.1.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.1. alkaen hankepäällikkö Jenny Vuollet, p. 050 414 7545.

DigiFinland Oy kehittää valtakunnallisia ja monialaisia digitaalisia ratkaisuja. Visionamme on luoda Suomeen vaikuttavia, sujuvia ja yhdenvertaisia julkisia palveluja. Tehdään se yhdessä.