(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija (alustaratkaisut)
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Vastaat yritysasiakkaiden tarpeisiin rakennettavan palvelualustan suunnittelusta ja toteutusmallista. Vastuullasi on myös yritysasiakkaiden tarpeita vastaavien palveluiden ja tuotteiden kehittäminen ja ylläpito. Työskentelet yhdessä yritysasiakkaidemme sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa ja toimit asiakkaan äänenä JE-konsernissa.

Olet ominaisuuksiltasi verkostojen rakentaja ja osaat toimia sujuvasti eri sidosryhmien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Asetat mielelläsi riman korkealle ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta. Toisaalta tiedät, ettei tuloksia voida saavuttaa ilman pitkäjänteistä työtä ja vahvaa tiimipelaamista.

Sinulla on korkeakoulutasoinen tutkinto (AMK/yliopisto) soveltuvalta alalta ja vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavantyyppisestä alustaratkaisujen ja palvelutuotteiden kehittämistyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on kyky kyseenalaistaa, visioida ja ajatella luovasti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Projektityöskentely on sinulle luontevaa ja digitaalinen maailma tuttu. Arvostamme kokemusta B2B-asiakkaista sekä projektien vetämisestä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja työntekemisen tapoihin. Olet osa reipasta työyhteisöä, jossa tehokkaan työskentelyn lomassa on aikaa myös ilolle. Energia-ala on isojen muutosten edessä, joten vaikutat aitiopaikalla JE:n palvelutarjoamaan.

Tehtävä on voimassa toistaiseksi ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen p. 0442008588, jukka.pennanen@jenergia.fi

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.