(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, aktiivisen palontorjunnan testaus
Eurofins Expert Services OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Etsimme asiantuntijaa aktiivisen palontorjunnan testaukseen Espoon Otaniemeen


Tarjoamme asiakkaillemme aktiivisen palontorjunnan laitteiden ja järjestelmien palotestistandardien mukaista palotestausta isossa palotestihallissamme. Lisäksi palvelutarjontamme sisältää erilaisia räätälöityjä palotestauksia ja näytöksiä sekä yksittäisten komponenttien mekaanista testausta.  Asiakkaitamme ovat pääosin sammutusjärjestelmien valmistajat, joista valtaosa on erikoistunut vesisumusammutusjärjestelmiin. 

Tehtävät

Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat mm. 

  • Yhdessä asiakkaiden kanssa palotestiprojektien suunnittelu 
  • Palokokeiden toteutukseen osallistuminen ja koeasennusten valvonta sekä ohjaus
  • Paloteknisten mittausten hallinta ja ymmärrys
  • Palotestien dokumentointi ja raportointi

Päivittäisessä työssä toimit osana aktiivisen palontorjunnan tiimia yhdessä projekteihin osallistuvien ammattilaisten kanssa. Osaamisen karttuessa projektien kokonaisvaltainen hallinnointi sekä erilaiset asiantuntijatyöt ovat päätehtäviäsi. Osallistut myös projektien myyntityöhön.

Työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä, Kivimiehentie 4:ssä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta AMK-insinöörin/DI:n tutkintoa tai muuta vastaavaa teknisen alan koulutusta. Emme edellytä aiempaa kokemusta paloalasta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttä hyvää teknistä osaamista ja halua työskennellä sekä toimistoympäristössä että suojavarusteilla nokisessa hallityöympäristössä. Tehtävässä tarvitaan kehittämismyönteistä työskentelytapaa, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja ja kykyä toimia paineen alla. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeatempoisessa asiakastyössä. Työssä pääset tekemään monipuolisesti aina asiakaskontaktoinnista hyvin käytännönläheisiin tehtäviin. Hae paikkaa 28.2.2019 mennessä.