(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Aikuisten sosiaalipalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Hei Sinä aikuisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä kiinnostunut alan ammattilainen! Etsimme Espoon aikuisten sosiaalipalveluihin asiantuntijaa täydentämään johtoryhmäämme jäänyttä osaamisvajetta edellisen asiantuntijamme siirryttyä palvelualueellamme maahanmuuttajapäällikön tehtäviin.

Asiantuntija tuo oman osaamisensa palvelualueemme johtoryhmän yhteistyöskentelyyn sekä toimintojemme hyödynnettäväksi. Asiantuntija toimii tiivissä yhteistyössä niin aikuissosiaalityön, maahanmuuttajapalveluiden kuin Länsi-Uusimaan sosiaali- ja kriisipäivystyksenkin kanssa.

Työpisteemme sijaitsee viehättävässä ympäristössä Espoon keskuksessa vanhassa suojellussa punaisessa hirsitalossa. Yhä enemmän kuitenkin teemme etätyötä, erityisesti tämän hetkisessä Korona-tilanteessa. Palvelualueellamme on myös toinen asiantuntija, jonka tehtäviin kuuluu vastata asunnottomuuden ennaltaehkäisyn ja asunnottomien palveluiden koordinoinnista ja kehittämisestä. Asiantuntijan tukena on myös koko perhe- ja sosiaalipalveluiden asiantuntijoiden ryhmä, joka kokoontuu säännöllisesti.

Toivomme löytävämme sinut työikäisten sosiaalipalveluiden kehittämisestä laaja-alaisesti kiinnostuneen henkilön joukkoomme! Meistä saat kannustavan, huumorintajuisen ja iloisen työyhteisön itsellesi!

Haastattelut pidetään 16.4. ja 17.4..

Työpaikan nimi: Aikuisten sosiaalipalvelut

Työaika: 36 h 45 min / vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään vankkaa työkokemusta sosiaalityöstä, erityisesti aikuissosiaalityöstä tai vastaavasta. Asiantuntijalla tulee olla osaamista toimeentulotukityöstä ja työikäisten sosiaalihuollon palveluista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös osaamista ja kiinnostusta tilastointiin.

Arvostamme kykyä tehdä laaja-alaista yhteis- ja kehittämistyötä eri kumppaneiden kanssa. Olennaisia yhteistyökumppaneita ovat muun muassa asiakastietojärjestelmien ja ostopalvelujen tuottajat sekä kaupungin sosiaali-ja terveyspalveluiden ja sivistystoimen eri toimijat. Eduksi luemme myös edellä mainittujen verkostojen sekä pääkaupunkiseudun verkostojen tuntemuksen.