(Poistunut julkaisusta)

Asianhallintasihteeri
Vantaan seurakunnat, Vantaan seurakuntien palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Vantaan seurakuntayhtymän palvelukeskuksessa on haettavana määräaikainen

ASIANHALLINTASIHTEERIN TEHTÄVÄ

1.9.2020 alkaen.

Asianhallintasihteeri kuuluu palvelukeskuksen asianhallintatiimiin ja vastaa pääsääntöisesti seurakuntayhtymän kirjaamon toiminnasta. Yhtymässä on käytössä sähköinen asianhallintajärjestelmä. Tehtävät ovat monipuolisia asian- ja kokoushallinnan tehtäväalueen tehtäviä, kuten saapuvan ja lähtevän postin kirjaaminen ja käsittely sekä tilastointiin, tietopalveluun ja asiakas- ja kokouspalveluun liittyvät tehtävät. Sihteeri toimii asianhallintajärjestelmän ja sähköisen kokouspalvelun pääkäyttäjänä.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka kestää 31.8.2022 saakka. Tehtävä liittyy toiminnan uudelleen organisointiin ja työsuhde saatetaan myöhemmin muuttaa toistaiseksi voimassa olevaksi.

Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa monipuolinen työkokemus vastaavanlaisista kirjaamistoimen ja asiakaspalvelun tehtävistä julkisessa hallinnossa. Tehtävässä tarvitaan kokemusta viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain mukaisten tietopyyntöjen käsittelystä sekä tehtävän edellyttämää sanotun lain perusperiaatteiden tuntemusta.

Valittavalta odotetaan myös hyviä tietotekniikan taitoja ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja hyvään asiakaspalveluun sekä paineensietokykyä. Kielitaidon osalta odotetaan hyvää suomen kielen taitoa ja tehtävän edellyttämää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Asianhallintasihteerillä tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tutkinto tai muu tehtävien edellyttämä koulutus ja kokemus.

Eduksi katsomme julkis- ja seurakuntahallinnon tuntemuksen. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä käytännön kokemusta asian- ja kokoushallinnan tietojärjestelmistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työn pääkaupunkiseudun muuttuvassa toimintaympäristössä, toimitilat Tikkurilan aseman läheisyydessä sekä hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 503 ja sen peruspalkka on 2550,72 euroa/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 3.8.2020 klo 16.00. Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antaa vt. rekisteripäällikkö Salla Tenkanen p. 050 303 7771 tai sähköpostilla salla.tenkanen@evl.fi