(Poistunut julkaisusta)

Asianhallinnan asiantuntija
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme Istekkiin asiantuntevaa ja oma-aloitteista asianhallinnan asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana luomassa Istekin menestystarinaa, ja työskennellä nopeasti kasvavassa yrityksessä joka tarjoaa näköalapaikan julkisomisteisen ICMT-yhtiön toimintaympäristöön, joka sijoittuu julkisen ja yksityisen organisaation rajamaastoon. Tartu mahdollisuuteen kehittää organisaatiotamme matkalla kohti sujuvampaa Suomea.

Asianhallinnan asiantuntija osallistuu asiakirjahallinnon järjestämisen suunnitteluun ja vastaa asiakirjahallinnon ja asianhallinnan prosessien ja toimintamallien kehittämisestä ja ylläpitämisestä.

Tehtäviin sisältyy:

  • vastaaminen tiedonohjaussuunnitelman (TOS sis. AMS) laatimisesta ja jalkauttamisesta
  • asiakirjallisten prosessien käsittelyn sähköistämisen suunnittelu
  • tiedonohjaus- ja asianhallintajärjestelmän käyttöönoton valmistelua ja järjestelmien toimintamallien jalkauttamista käyttäjille
  • paperiaineistojen kartoittamista sekä sähköisten aineistojen siirtojen ja arkistoinnin suunnittelua.

Tehtävänäsi on TOSin (AMS:n) muodostaminen ja jalkauttaminen sekä tiedonhallinnan jatkuva parantaminen ja ylläpitäminen. Tehtäviisi kuuluu tiedonohjaus- ja asianhallintajärjestelmän hankinta, käyttöönoton valmistelu ja järjestelmien toimintamallien jalkauttaminen käyttäjille. Niin ikään tärkeää on asianhallinnan kehittäminen ja tiivis yhteistyö tietohallinnon ja laaturyhmän kanssa.

Valittavalta henkilöltä edellytetään kykyä ymmärtää teknisiä ratkaisuja liittyen asianhallintaan, mutta myös ymmärrystä asianhallinnan juridisesta merkityksestä esimerkiksi arkistoinnin ja hyvän hallintotavan mukaan.

Tehtäväkelpoisuus ja osaaminen:

  • Soveltuva alan koulutus
  • Laaja perehtyneisyys tehtäväkenttään
  • Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaidot
  • Hyvä suunnittelu- ja toimeenpanokyky
  • Hyvä paineensietokyky
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Eduksi luetaan projekti- ja järjestelmäosaaminen sekä asianhallintaan liittyvän lainsäädännön tunteminen yritysjuridiikan kontekstissa.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan 580 työntekijän nuoressa ja dynaamisessa työyhteisössä, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä yhdessä vaativien asiakkaiden ja osaavien kollegoiden kanssa. Visiomme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja asiakkaillemme.

Tarjoamme edistyksellisen työskentely-ympäristön lisäksi ison organisaation edut sekä nykyaikaiset työvälineet ja hyvät henkilöstöedut, kuten laajan terveysturvavakuutuksen, työterveyspalvelut, harrastus- ja virkistystoiminnan edut ja lounastuen.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja haku voidaan päättää sopivan henkilön löydyttyä.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Yhteystiedot

hallintojohtaja Laura Ylitalo, p 044 5762 931., laura.ylitalo@istekki.fi

Hakuaika päättyy 24.3.2019 23:59