(Poistunut julkaisusta)

Asianajosihteeri
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020
The world’s your oyster - create the career you want, where you want

Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Eversheds Sutherlandin muodostavat 68 toimistoa ja yli 5000 ammattilaista 32 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Turussa ja Tampereella, sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa yhteensä yli 200 hengen voimin.

Olemme työntekijöidemme näköinen asianajotoimisto, jossa maamme johtavat asianajajat, lahjakkaat tulevaisuuden lupaukset ja asianajotoimintaa tukevat muut asiantuntijat työskentelevät mutkattomasti yhdessä. Kasvava asianajokonserni tarjoaa monipuolisia haasteita mielenkiintoisten asiakkaiden parissa lukuisissa eri tehtävissä toimiville osaajille. Laaja kansainvälinen kontaktiverkostomme tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua asianajotoimintaan maailmanlaajuisesti. Meillä henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen luovat vahvan pohjan menestykselle. Yhteinen intohimomme on olla alamme huippuosaajia.

Develop your career with an international law practice

Etsimme Helsinkiin energistä ja ammattitaitoista

ASIANAJOSIHTEERIÄ

toimimaan asianajajien oikeana kätenä ja vastaamaan monipuolisista tukitehtävistä. Asianajosihteerin tehtäviin kuuluu oman lakimiesryhmän avustaminen toimeksiannoissa ja oikeudellisissa toimenpiteissä. Tehtävät sisältävät eri oikeudenalojen toimeksiantojen hallinnointia, niihin liittyviä itsenäisiä vastuutehtäviä ja yhteydenpitoa eri tahojen välillä. Laskutus, kirjeenvaihto, matkajärjestelyt ja asiakkuuksien hallintaan liittyvät tehtävät niin suomeksi kuin englanniksi kuuluvat sihteerin tavanomaiseen työpäivään. Asianajosihteerit toimivat osana konsernimme 15 hengen asianajosihteeritiimiä kehittäen toimintaa aidosti kansainvälisessä toimistossamme.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Tehtävä on vajaa vuoden mittainen vanhempainvapaansijaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana. Kyseessä on suora rekrytointi Evershedsin omaksi työntekijäksi.

Lisätietoja yrityksestämme löydät nettisivuilta: www.eversheds.fi. Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa: LinkendIn - Eversheds Sutherland Finland; Twitter - @ESlaw_FIN; Facebook - Eversheds Sutherland Finland; Instagram - evershedssutherlandfinland


Edellytämme sinulta

Positiivista can do -asennetta
Innostunutta työotetta
Halua kehittää ja kehittyä ammattilaisena
Aiempaa alan kokemusta (vähintään työharjoittelu alalta)
Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
Erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
Kykyä ottaa uusia järjestelmiä haltuun
Office-ohjelmien erittäin hyvää hallintaa
Vahvoja joukkuepelaajataitoja toimia hektisen asianajotoimistomme ytimessä


Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyisen palkan
Hyvät työsuhde-edut
Nykyaikaiset työtilat ja -välineet
Viihtyisän ja rennon työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi