(Poistunut julkaisusta)

Asianajosihteeri
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Asianajotoimisto Jurentia Oy on raikas ja kasvava juridiikan asiantuntijaorganisaatio, jolla on toimipisteet Helsingin keskustassa, Vantaan Tikkurilassa sekä Espoon Leppävaarassa. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaitamme tällä hetkellä 23 osaajan voimin. Nyt etsimme nuorekkaaseen joukkueeseemme asianajosihteeriä Espoon Leppävaaran toimistollemme loistavien kulkuyhteyksien äärelle – Se voit olla juuri sinä!

Toivomme sinulta reipasta ja aikaansaavaa otetta sekä paljon iloista mieltä. Parhaiten pääset vauhtiin mukaan, mikäli sinulla on kokemusta sihteerin tehtävistä. Kokemuksen kautta hankittu ymmärrys asianajotoimiston ja/tai tuomioistuimen rutiineista luetaan luonnollisesti myös eduksi, mutta toisaalta tällaisen kokemuksen puutteen voit korvata myös innostuneella ja oppimishaluisella mielellä. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omilla ideoillasi työtehtäviesi sisältöön ja toteuttamistapoihin.

Tarjoamme valittavalle henkilölle mukavilla työtovereilla varustetun työympäristön eteenpäin katsovassa joukkueessamme –hyvässä seurassa ja kilpailukykyisin ehdoin. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 29.4.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa www.jurentia.fi tai tutustumalla meihin esittelyvideon kautta.