(Poistunut julkaisusta)

Asianajosihteeri
Asianajotoimisto Jurentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Etsimme nuorekkaaseen joukkueeseemme asianajosihteeriä huolehtimaan osaltaan päämiestemme toimeksiantojen laadukkaasta hoitamisesta.

Toivomme sinulta reipasta ja aikaansaavaa otetta sekä paljon iloista mieltä. Parhaiten pääset vauhtiin mukaan, mikäli sinulla on kokemusta sihteerin tehtävistä. Kokemuksen kautta hankittu ymmärrys asianajotoimiston ja/tai tuomioistuimen rutiineista luetaan luonnollisesti myös eduksi. Rutiinit eivät kuitenkaan ole staattisia vaan dynaamisia, joten meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omilla ideoillasi työtehtäviesi sisältöön ja toteuttamistapoihin.

Tarjoamme valittavalle henkilölle mukavilla työtovereilla varustetun työympäristön eteenpäin katsovassa joukkueessamme –hyvässä seurassa ja kilpailukykyisin ehdoin. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 14.10.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi.

Hakemuksia tehtävään tulee kokemuksemme mukaan siten runsaasti, ettemme valitettavasti voi vastata asiaa koskeviin puhelintiedusteluihin. Lisätietoja toimistostamme voi käydä katsomassa www.jurentia.fi.