(Poistunut julkaisusta)

Asianajosihteeri
Lexia Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Legal Support -tiimissämme työskentelee tällä hetkellä kolme asianajosihteeriä. Haemme tiimin vahvistukseksi asianajosihteeriä Helsinkiin.

Oletko pro ja rento?

Olet jo kerryttänyt kokemusta asianajosihteerin työstä. Sinulta löytyy oikea asenne, joka tarkoittaa meillä Lexiassa oma-aloitteisuutta, kykyä monen langan pitämiseen käsissä samaan aikaan, vastuun ottamista, positiivista asennetta sekä halua kehittää Lexiaa omalla työllään.

Toimenkuvaasi kuuluu avustaminen monenlaisissa juridisissa toimeksiannoissa, erilaisten asiakirjojen hallintaa ja laadintaa, selvitystyötä, yhteydenpitoa eri tahoihin, laskutusta ja muita toimistotehtäviä. Työkielinä käytämme pääsääntöisesti suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito on hyvä lisä. Hallitset Office-työkalut, etkä pelkää opetella uusia ohjelmia.

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistoissamme Helsingissä ja Turussa.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työ on vakituinen ja alkaa heti, kun löydämme sen oikean lexialaisen. Mikäli tämä kuulostaa sinun uudelta työltäsi, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lexia.fi viimeistään 4.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa 12.-20.6. välisenä aikana asianajosihteeri Kristina Vatilo, puh. +358 40 746 3458, kristina.vatilo@lexia.fi ja 24.6.-19.7. välisenä aikana asianajosihteeri Päivi Kuokkanen, puh. 040 572 1772, paivi.kuokkanen@lexia.fi. Aloitamme haastattelut heti lomien jälkeen elokuussa.