(Poistunut julkaisusta)

Asianajosihteeri
Asianajotoimisto Vesala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Etsimme asianajosihteeriä oululaiseen asianajotoimistoon.
Toimimme koko Suomessa kaikilla oikeudenaloilla keskittyen siviiliasioihin Pohjois-Suomessa.

Toivomme, että tavanomaiset rutiinitehtävät kuten asiakaspalvelu, laskutus ja laskureskontra, oikeusturvailmoitukset ja oikeusapuhakemukset ovat sinulle tuttuja, niin voit ottaa myös vastuullesi mm. perukirjojen ja testamenttien alustavan selvityksen, kartoituksen ja niin edelleen. Etsimämme henkilö uskaltaa ja osaa toimia itsenäisesti sovittujen toimintaperiaatteiden pohjalta.

Toivomme, että olet työntekijänä asiakaspalveluhenkinen, täsmällinen ja luotettava. Huolellisuus, järjestelmällisyys ja tarkkuus ovat sinulle luonteenomaisia piirteitä. Kykenet hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, oma-aloitteisesti, tehokkaasti ja vastuullisesti.

Sinulle kuuluvia tehtäviä ovat mm.
- esitysten, lausuntojen, kirjeiden ja muiden asiakirjojen laadinta ja oikoluku
- asiakaspalvelu, mukaan lukien kirjeenvaihto asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden kanssa
- kokousjärjestelyt ja avustaminen tilaisuuksien järjestämisessä
- laskutuksesta huolehtiminen

Tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista (Windows10, Office2016 ja O365), viestintätaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen hallintaa.
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta monipuolisista sihteerin/assistentin työtehtävistä. Kokemus asianajoalalta, muusta asiantuntijaorganisaatiosta tai yrityksen lakiosastolta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joiden parissa sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.
Jos kiinnostuit ja haluaisit kollegaksemme, lähetä kirjallisen hakemuksesi yhdessä CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa sähköpostilla osoitteeseen asianajotoimisto@vesala.com.
Toiveemme on, että työsuhteesi meillä alkaisi mahdollisimman pian.