(Poistunut julkaisusta)

Asianajosihteeri - Jyväskylä
Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy on Keski-Suomessa toimiva neljän juristin asianajotoimisto. Painopistealueitamme ovat rakentamisen ja kiinteistöalan juridiikka, insolvenssioikeus sekä yritysten ja yhteisöjen toimintaan ja perhe- ja perintöoikeuteen liittyvä juridiikka. Toimistomme pääpaikka on Jyväskylässä ja sivutoimisto Tampereella. https://www.janlex.fi/
Etsimme Asianajotoimisto Jantunen & Co:lle asianajosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asianajotoimiston kanssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. 

Tehtäviisi kuuluvat

Asianajosihteerin työtehtävät painottuvat toimiston talous- ja yleishallinnon tehtäviin, yhteydenpitoon sidosryhmiin sekä toimiston lakimiesten avustamiseen ja asiakaspalveluun. Toimit yhteyshenkilönä tilitoimistoon hoitaen avustavia ja valmistelevia tehtäviä palkanlaskennan ja muun taloushallinnon osalta. Lisäksi avustat lakimiehiä heidän päivittäisessä työssään ja huolehdit toimiston yleisilmeestä ja juoksevista asioista. 

Mitä toivomme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet omimmillasi juuri vastaavanlaisissa avustavissa assistenttitehtävissä ja viihdyt rutiininomaistenkin työtehtävien parissa. Tehtävässä tarvittavia ominaisuuksia ovat hyvät vuorovaikutustaidot, tarkkuus yhdistettynä aikaansaavaan työotteeseen, joustavuus ja kiitettävät IT-taidot. Pystyt priorisoimaan työtehtäviäsi ja toimimaan itsenäisellä otteella tarttuen tehtävään kuin tehtävään.

Tarjoamme motivoituneelle ja sitoutuneelle tekijälle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, viihtyisissä toimitiloissa aivan Jyväskylän ydinkeskustassa torin laidalla. Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa sinun on mahdollisuus luoda työllesi omat rutiinit. Odotamme hakemustasi! 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi