(Poistunut julkaisusta)

Asianajoassistentti - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Norra on liikejuridiikan ammattilainen, jonka palvelut kattavat yritysasiakkaiden tarpeet toimialasta riippumatta. Norran toimitilat löytyvät Oulun keskustasta, liikekeskus Pekurista. Norra on asiakkaidensa luotettu kumppani kaikissa yritysten lakiasioissa.
Oletko kokenut toimistotyön ammattilainen? Etsimme asiakasyrityksellemme, Asianajotoimisto Norralle, kokenutta asianajoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti toimiston rutiineista sekä arjen sujumisesta. Avustat asianajajiamme toimeksiannoissa, esimerkiksi avaat toimeksiantoja, neuvot asiakkaita ja vastaat erilaisiin tiedusteluihin. Huolehdit myös erilaisten asiakirjojen hallinnasta ja oikolukemisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu monipuoliset taloushallinnon tehtävät, kuten myyntilaskutus ja ostolaskujen käsittely sekä yhteydenpito palkanlaskentaan ja kirjanpitäjään. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja toimiston arjen pyörittämisestä. Tehtävä vaatii jämäkkää, järjestelmällistä ja huolellista otetta työhön. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja sinulla on valmiudet ottaa haltuun erilaisia järjestelmiä. Sujuva englannin kielen taito on ehdoton etu. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi oikeustradenomille, jolloin pääpaino tehtävässä on toimeksiannoissa avustamisessa.

Tarjoamme

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden sinulle, joka haluat vastuullesi kokeneen asianajotoimiston toimistoarjen. Tehtävät ovat monipuolisia ja toimit koko toimiston oikeana kätenä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät edut lounas- ja liikuntaseteleineen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 10.2. kello 9-10 ja torstaina 13.2. kello 15-16.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.02.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi