(Poistunut julkaisusta)

Asianajoassistentti Brander & Mannerille Turkuun
Asianajotoimisto Brander & Manner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Oletko kiinnostunut asianajoalasta? Mikäli monipuoliset toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät ovat sinulle tuttuja ja nautit asioiden organisoinnista, voit olla juuri hakemamme osaaja!

Haemme nyt asiakkaallemme Asianajotoimisto Brander & Mannerille Turkuun kokemusta omaavaa

asianajoassistenttia

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työsuhde solmitaan suoraan Brander & Mannerin kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat asianajotoimiston monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Työroolissasi kommunikoit päivittäin asiakkaiden, viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joten odotamme sinulta erinomaisia viestinnällisiä taitoja sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet sujuva ja ripeä tekstinkäsittelijä, sanelusta purku on sinulle tuttua. Tehtävässäsi haet oma-aloitteisesti ja aktiivisesti lisäinformaatiota eri lähteistä tukemaan asianajajien työtä. Huolehdit aikatauluista, matkajärjestelyistä, toimiston kalentereiden ylläpidosta sekä asiakirjahallinnasta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä meille on reipas ja aktiivinen työasenteesi sekä kiinnostuksesi asianajoalaa kohtaan. Olet työssäsi tarkka, huolellinen, sitoutuva ja kiireellisissä tilanteissa joustat työajoissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, organisointi- sekä ihmissuhdetaitoja. Olet luontainen asiakaspalvelija ja parhaimmillasi monipuolisessa työroolissa. Omaat erinomaiset tekstinkäsittelytaidot (MS Office) ja sujuvan englannin kielitaidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän arvostetussa asianajotoimistossa, ammattitaitoisten kollegojen tuen sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi alalla.

Työ alkaa heti, kun sopiva osaaja löytyy, joten laitathan meille hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka, puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa pe 14.2. klo 9-10 ja pe 21.2. klo 10-11 välisinä aikoina.