Asianajoassistentti, Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:lle Turkuun
Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Nautitko työskentelystä asiantuntevassa ympäristössä, vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä sekä yhteistyöstä muiden ihmisten kanssa? Etsimme nyt asianajoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Haemme Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:lle

Asianajoassistenttia

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun toimistoon.

Työtehtäväsi koostuvat asianajotoimiston monipuolisista ja vaihtelevista tehtävistä, joissa toimit 3- 4 asianajajan työparina. Avustat asianajajia luonnostelemalla ja oikolukemalla asiakirjoja ja mm. hakemalla tietoa eri rekistereistä sekä vastaamalla puheluihin ja viesteihin. Työssäsi kommunikoit asiakkaiden, viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hoidat myös konkurssipesiin ja yrityssaneerauksiin kuuluvia assistenttitehtäviä. Tämän lisäksi huolehdit myös asiakkaisiin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä kuten laskutuksesta ja asiakastunnistuksista. Tehtävässäsi haet tarvittaessa myös lisäinformaatiota eri lähteistä tukemaan asianajajien päivittäistä työtä.

Odotamme sinulta innokkuutta hoitaa itsenäisesti erilaisia projekteja sekä oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta uusien toimintamallien kehittämiseen. Hyödyt esimerkiksi (oikeus)tradenomin tutkinnosta, joka antaa hyvät lähtökohdat tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle, mutta ei ole palkkaamisen edellytys. Emme odota, että sinulla on jo valmiiksi kattava juridinen osaaminen ja kokemus, vaan into kehittyä ja oppia riittää. Arvostamme kuitenkin, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta toimistoympäristössä työskentelystä, sillä odotamme sinulta hyviä tekstinkäsittelytaitoja sekä osaamista MS Officen parista. Edellytämme erinomaista suomen kielen osaamista ja hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on hyödyksi. Tehtävässä menestyt aktiivisella, palvelualttiilla asenteella sekä kiinnostuneella otteella asianajoalaa kohtaan. Lisäksi olet työskentelyotteiltasi tarkka, huolellinen ja luotettava sekä taitava organisoimaan omaa aikaasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä, jossa osana työsuhdettasi saat lounas- ja virike-edun, työsuhdematkalipun sekä laajat työterveyspalvelut.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, jätä meille hakemuksesi palkkatoiveineen + CV 29.10.2021 mennessä, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Tiia Seppä, puh. 040 717 4919.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511998
  • Tehtäväalue: Laki, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (tiia.seppa (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0407174919
  • Sijainti: Turku