(Poistunut julkaisusta)

Asianajaja sopimusriitoihin
Jarkko Männistö Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Sinulla on oikeudenkäyntilupa ja 3–5 vuoden työkokemus asianajotehtävistä. Olet asianajaja tai ainakin kohta. Olet sosiaalinen, nautit ihmisten auttamisesta ja tulosten saavuttamisesta. Pidät nopeatahtisesta ja ratkaisukeskeisestä työstä. Käytät tietotekniikkaa sujuvasti etkä pelkää someakaan.

Haluat kehittyä parhaaksi oikeudenkäyntiasianajajaksi ja haaveenasi on osakkaan rooli. Olet valmis näkemään vaivaa tavoitteesi eteen ja haluat saada palautetta työstäsi. Pyrit koko ajan kehittämään itseäsi ja osaamistasi, ja osaat itsekin arvioida omaa työtäsi kriittisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tavoittelemaan unelmaasi. Saat hoitaa itsenäisesti haastavia oikeudenkäyntejä, työskennellä asiakkaiden kanssa ja osallistua monipuolisesti toimiston kehittämiseen. Jarkko mentoroi ja sparraa sinua säännöllisesti.

Vaikka työsi on vaativaa, työajat ovat joustavat ja sinulle jää aikaa muullekin elämälle. Tuloksellisesta työstä palkitaan myös taloudellisesti.

Pääasiallinen työskentelypaikkasi on tilavassa ja valoisassa Turun toimistossamme aivan Aurajoen rannalla. Toimistollamme on myös erinomaiset etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko?  Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Vaikutuksen teet liittämällä mukaan myös lyhyen esittelyvideon itsestäsi.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 28.5.2018 mennessä osoitteeseen toimisto@jarkkomannisto.fi