(Poistunut julkaisusta)

Asianajaja / Lakimies
Asianajotoimisto Jouni Kallioniemi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Asianajotoimisto Jouni Kallioniemi Oy on helsinkiläinen vuonna 1997 perustettu asianajotoimisto. Toimistomme on erikoistunut kiinteistö- ja rakennusjuridiikkaan, sekä kyseisten oikeudenalojen riitojen ratkaisuun. Edustamme tällä kapealla osaamisalueella Suomen huippua.  Päämiehinämme on erikokoisia yhtiöitä, pienistä yhdenyhtiöistä aina pörssinoteerattuihin osakeyhtiöihin saakka, sekä julkisyhteisöjä. Edustamme myös yksityishenkilöitä esimerkiksi kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa. Lisätietoja meistä löydät kotisivuiltamme www.kallioniemioy.com.

 

Toimistollamme työskentelee kolme asianajajaa/lakimiestä ja neljä avustajaa.

 ​

Toimistomme johtotähtiä ovat aina olleet laadukas työ yhdistettynä avoimeen, luottamukselliseen ja keskustelevaan työilmapiiriin. Ajatuksenamme on se, että päämies saa aina käyttöönsä koko toimiston osaamisen, mistä johtuen yhteiset pohdiskelut oikeudellisten ongelmien äärellä ovat osa jokapäiväistä arkea. Pienehkössä toimistossa ihmisten väliset henkilösuhteet ovat elintärkeä osa toimivaa kokonaisuutta, mistä johtuen hyvät vuorovaikutustaidot ja huumorintaju ovat välttämätön ominaisuus toimistollemme työhön hakevalla. Hakijan aiempi kokemus kiinteistö- tai rakennusalalta ei ole välttämätöntä, mutta aito kiinnostus lajia kohtaan on.

 

​Etsimme toimistollemme yhtä tai kahta uutta lakimiestä/asianajajaa vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytoitavalta henkilöltä odotamme kykyä itsenäiseen juridiseen ajatteluun, ongelmanratkaisukeskeisyyttä, pitkäjänteisyyttä, sekä vilpitöntä halua uuden oppimiseen. Työtehtävät tulevat käsittämään kiinteistö- ja rakennusjuridiikan eri osa-alueita, kuten sopimusoikeutta ja vahingonkorvausoikeutta, sekä päämiesten edustamista erilaisissa riidanratkaisumenettelyissä ja sovittelussa. Toimistollamme on aina uskottu elämäniän kestävään oppimiseen ja työtehtävät on aina pyritty mitoittamaan henkilön kulloisiakin taitoja ja tietoja vastaaviksi.

 

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista että lakimiesuransa alkupuolella olevista hakijoista. Tehtävässä on hyötyä aiemmasta työkokemuksesta asianajoalalla tai muissa yksityissektorin lakimiestehtävissä.

Jos näet itsesi tulevaisuudessa osana joukkoamme, olethan yhteydessä!

​Pyydämme vapaamuotoista hakemusta sisältäen myös CV:n sekä palkkatoivomuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kallioniemioy.com keskiviikkoon 23.5.2018 mennessä.

Tehtävää koskeviin yhteydenottoihin vastaa puhelimitse Jouni Kallioniemi (09 43 66 520) to 17.5.2018 klo 13-14 ja ma 21.5.2018 klo 13-14.