(Poistunut julkaisusta)

ASIAN- JA DOKUMENTTIENHALLINTA RATKAISUN -TOTEUTTAJA
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

ASIAN- JA DOKUMENTTIENHALLINTA RATKAISUN -TOTEUTTAJA

Haemme järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan asian- ja dokumenttienhallinta ratkaisun kehitys - ja ylläpitotehtävistä osana Suojelupoliisin SSK-hanketta (Suojeluspoliisin suorituskyvyn kehittäminen).

Käytössämme ovat modernit ratkaisut ja menetelmät, joilla voidaan toteuttaa hyvinkin vaativia järjestelmäkokonaisuuksia. Työ tehdään ketterillä menetelmillä. Tarvitsemme hankkeeseen luotettavan ja työlleen omistautuneen henkilön tukemaan asian- ja dokumenttienhallintaan liittyvien tietojärjestelmien kehittämistyöllä viraston ydintehtäviä. Tehtävät ovat määräaikaisia aikavälillä 1.5.2018 – 31.6.2019 ja sijoittuvat sisäisten palveluiden projektiorganisaatioon. Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Odotamme sinulta

  • Tehtäviin liittyvää soveltuvaa tutkintoa (esim. DI, FM, AMK ins.)
  • Aiempaa kokemusta jonkin asian- ja dokumenttienhallintajärjestelmän kehitystyöstä (EMC Documentum, IBM, M-Files, , OpenText, Oracle Content, Sharepoint)
  • Monipuolista konfigurointi ja ohjelmointikokemusta asian- ja dokumenttienhallinta järjestelmästä
  • Tiedonohjaukseen ja sähköiseen arkistointiin liittyvä tuntemus luetaan eduksi
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • Hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja turvallisuussektorin toimialan tuntemus luetaan eduksi.

Koska emme turvallisuussyistä voi tarkkaan kertoa valitsemistamme teknologioista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman laajasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Tehtävän vaatimustaso on 40.15. Peruspalkka vaativuustasolla  40.15 3627,58 €. Lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on 10- 46 % peruspalkasta.

Suojelupoliisin virkaan nimitettävän pitää olla Suomen kansalainen ja hänestä tehdään laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan ennen koeajan päättymistä työterveyshuollossa. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Virkasuhde pyritään täyttämään 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa kolmen kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. Suojelupoliisissa sinulla on mahdollisuus kulkea mielenkiintoista ja haastavaa urapolkua.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivilta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen puh. 0295 480 131

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisen järjestelmän kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa Suojelupoliisin kirjaamon osoitteella Suojelupoliisi, PL 151, 00121 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.