(Poistunut julkaisusta)

Asiamies
Teknisen Kaupan Liitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Tehtäväsi on toimia Asiamiehenä useilla eri toimialalla (jaosto), joista moni toimittaa tuotteita ja palveluja etenkin rakentamiseen. Jaostotoiminnassa yritysten osallistujat ovat pääsääntöisesti toimitusjohtaja- ja johtoryhmätasoa. Asiamiehenä viet eteenpäin toimialalle tärkeitä asioita, jotka liittyvät esim. uuteen lainsäädäntöön, markkinavalvontaan, toimialan houkuttelevuuden tai työturvallisuuden kehittämiseen. Osallistut eri viranomaisten (mm. STM, TEM, Tukes) kanssa tehtävään yhteistyöhön ja olet tarpeen mukaan mukana erilaisissa projekteissa. Moni jaosto tekee myös kansainvälistä yhteistyötä alan eurooppalaisten kattojärjestöjen kanssa.  

Menestyt tehtävässä, kun kokemuksesi ja osaamisesi liittyy yritysmaailman, erityisesti rakennusteollisuuden ansaintalogiikan tuntemiseen ja ymmärtämiseen. Osaat hahmottaa liiketoiminnan kokonaisuuden mahdollisuudet ja haasteet sekä kriittiset tekijät, markkinan muutoksen ja ymmärrät yksityiskohdat yksikkö- ja yksilötasolla. Sinulla on hyvä osaaminen esimiesroolin päätekijöiden hallinnasta (prosessit - tavoitteet - mittarit – seuranta). Tehtävässä menestymistä auttaa soveltuva koulutustausta, esim. KTM tai DI, hyvä kielitaito (suomi, englanti, ruotsin kielen osaaminen on plussaa) ja kokemus viranomaistoiminnasta.

Persoonatasolla sinussa korostuu priorisointi- ja organisointikyly, paineensieto ja hyvä keskittymiskyky (esim. lakitekstiä ja tilastoja analysoitaessa). Pystyt pitämään monia isoja kokonaisuuksia samaan aikaan hallinnassasi. Sinulla on hyvät keskustelu- ja ihmissuhdetaidot ja rakentava tapa suhtautua asioihin.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 31.1.2019 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.