(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusvastaava/konsultti, Alen Consulting Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. 

Lue meistä lisää: www.alenconsulting.fi.


Päivitetyn strategiamme mukaisesti otamme parhaillaan päättäväisiä askeleita kasvun ja uudistumisen tiellä. Olemme konseptoineet ja uudistaneet palveluvalikoimaamme ja tämä näkyy pian myös uusina kotisivuina, yhteistyökumppanijulkistuksina ja rekrytointeina. Strategiamme tuottaa jo tuloksia uusina asiakkuuksina ja mielenkiintoisina toimeksiantoina. Haluaisitko sinä liittyä joukkueeseemme ja lähteä menestymään kanssamme?


ASIAKKUUSVASTAAVA/KONSULTTI

rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut


Millaista roolia sinulle ajattelimme? Olennainen osa rooliasi tulisi olemaan uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen kumppanuuksiksi. Lähestymme asiakkaidemme tarpeita ratkaisukeskeisesti oman ja kumppaneidemme palveluvalikoiman kautta. Myyntiä suuntaamalla ajattelimme, että roolisi voisi kuitenkin painottua kasvun rakentamiseen henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluiden kautta. Tärkeässä osassa rooliasi on myös toimeksiantojen kokonaisvaltainen hoitaminen joko itsenäisesti tai yhdessä tiimimme kanssa. Meillä kaikki pääsevät osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Rooliasi ja titteliäsi voidaan myös tarkentaa, kun kuulemme taustastasi ja toiveesi.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Myyntiin liittyvä arkesi koostuu aktiivisesta ja monikanavaisesta asiakaskontaktoinnista, asiakaskäynneistä, ratkaisuehdotuksien ja tarjouksien laatimisesta, asiakkuuksien kehittämisestä ja syventämisestä sekä verkostoitumisesta eri sidosryhmien kanssa niin kasvotusten kuin sosiaalisissa verkoissakin (some). Toimeksiantoihin liittyen perehdyt huolellisesti asiakasyrityksen liiketoimintaan ja yrityskulttuuriin, rakennat houkuttelevat rekrytointikampanjat, vastaat kandidaattien tiedusteluihin sekä haastattelet ja esität soveltuvimmat ehdokkaat asiakkaalle. Konsultoit ja tuet asiakasta myös valintapäätöksissä. Painopiste asiakkuuksissa tulisi olemaan teollisuuden, logistiikan ja eri palveluyritysten tarpeiden ratkaisemisessa. Pääset myös itse vaikuttamaan siihen, millaista asiakasverkostoa haluat rakentaa.

Millaisella taustalla ja osaamisella tehtävässä menestyy? Alalla on mahdollista menestyä hyvin erilaisilla taustoilla. Asiakkaiden liiketoimintaympäristöjen ja toiminnan ymmärtämistä tyypillisesti edesauttaa, mikäli sinulla on esimerkiksi jonkun alan ammattikorkeakoulututkinto ja olet työskennellyt jonkin aikaa koulutustasi vastaavissa tehtävissä. Toivomme sinun hankkineen ensimmäiset kokemukset ja myös näytöt myynnin parista. Voit yhtä hyvin olla jo valmis alamme ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Esittele rohkeasti itsesi, niin jatketaan keskusteluita.

Millaista henkilöä etsimme? Sinulla tulee olla halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. Työ on välillä hektistä ja tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Tämä edellyttää sinulta malttia, mutta myös nopeaa reagointikykyä.

Mitä sinulle tarjoamme? Meillä pääset mukaan yrityksemme kasvuvaiheeseen, jossa jokainen meistä pääsee jättämään oman jälkensä tarinaamme. Meiltä löytyy vuosikymmenten osaamista tarjoamistamme palveluista, jonka opin myös sinulle jaamme. Palvelumme ja ratkaisumme täyttävät vaativimpienkin asiakkaiden toiveet ja edustavat alansa kärkeä. Sijaintimme on keskeisellä paikalla ja ikkunoistamme näet palan kansallismaisemaa. Ja hei, meillä on myös huippujengi töissä. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.
https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=385